Dette hotellet er i verdensklasse

Verdens beste hoteller 2008 er kåret av The Sunday Times Travel. Tre av de hundre er i Skandinavia. Et av dem er meget spesielt...

Publisert
Sist oppdatert

Det kjente reisebladet The Sunday Times Travel, har tatt strevet med å kåre verdens 100 beste hoteller. Ikke mange skandinaviske gikk gjennom nåløyet, men tre klarte bragden. Ingen av dem var norske...

Legg spesielt merke til Hotel Borg i Reykjavik. Island er et hot reisemål om dagen på grunn av finanskrisen. Les hvorfor du skal reise hit akkurat nå.

Bortsett fra Island, har også våre to gode naboer fått med et hotell hver på listen. Front Hotel i København og The Ark Hotel ved innsjøen Tornetrask i Nord-Sverige.

Dette sier The Sunday Times Travel om hotellene:

Hotel Borg, Reykjavik

Dette hotellet har kommet med i kategorien for hoteller med fantastisk beliggenhet. På den ene siden av torget finner du Stortinget, på den andre siden en strippeklubb. Symbolsk i midten, finner du Hotel Borg. Det elegante Art Deco-hotellet er plassert perfekt mellom landets Westminster og Soho: langt nok fra moroa til å ha det rolig, nære nok til å møte noen av de koselige islenderne.

Pris: Dobbeltrom fra 1.475 kroner natten. Hjemmeside: www.hotelborg.is

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer