Dette irriterer oss mest på flyet

MEDPASSASJEREN!

VI IRRITERER OSS OVER VÅRE MEDPASSASJERER: Vi irriterer oss stort sett over hva andre medpassasjerer gjør eller ikke gjør, på flyreisen. Vi irriterer oss både over skrikende unger og folk som klapper ved landing, men av de to alternativene irriterer skrikende unger aller mest. Foto: Colourbox/Kristin Sørdal
VI IRRITERER OSS OVER VÅRE MEDPASSASJERER: Vi irriterer oss stort sett over hva andre medpassasjerer gjør eller ikke gjør, på flyreisen. Vi irriterer oss både over skrikende unger og folk som klapper ved landing, men av de to alternativene irriterer skrikende unger aller mest. Foto: Colourbox/Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Når vi irriterer oss, handler det mest om de andre, sier Ellen Wolff Andresen, markeds- og administrasjonssjef i Ticket Feriereiser AS.

– Om vi hadde fått et fly for oss selv, hadde vi hatt det ganske fint, fortsetter Wolff Andresen.

Alene - nesten: Se hva Boeing har laget for VIP-ene

Mest irriterende er ...

Det mest irriterende vi vet om bord på fly, er når passasjeren bak sparker i setet. Deretter følger et annet seteproblem - det at passasjeren foran legger ned seteryggen.

Så følger en annen kjenning: Skrikende barn!

Her lanserer de barnefrie fly

Et annet detalj mange kjenner, spesielt fra charterturer, er også med på irritasjonslisten. Nemlig de som klapper ved landing. Hele 12 prosent av de spurte synes at medpassasjerer som klapper når flyet lander, er irriterende.

Hva synes du om at folk klapper ved landing? Skriv din mening i debatten nedenfor.

De grusomme medpassasjerene

Det som irriterer nordmenn aller mest på flyreisen, er kort sagt: medpassasjerene.

Dette ifølge en fersk undersøkelse (september 2012) gjort av Respons Analyse for reisebyrået Ticket. Sju av de ti verste tingene vi vet på flyreisen, dreier seg om våre medpassasjerer, og ser vi på resten av listen over svaralternativer, så er det stort sett alle de andre som får høy skår hva gjelder irritasjonsmomentene om bord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer