Dette kan du bare glemme

Ikke god nok grunn.

DYRT: Kanskje blir det for dyr med ferietur i år, men beskjeden fra forsikringsselskaper er klar. Foto: NTB
DYRT: Kanskje blir det for dyr med ferietur i år, men beskjeden fra forsikringsselskaper er klar. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er trange tider for mange av oss, med prisstigning og rentehevinger.

På tross av dette skal mange på utenlandstur i år.

Imidlertid er det noen som angrer seg, ettersom beltet strammet seg til, men beskjeden fra forsikringsselskapene er klare.

Holder ikke

- Forsikringen dekker uforutsette hendelser, som sykdom, skader eller dødsfall. Ikke at noen har fått «kalde føtter» på grunn av økonomi, sier kommunikasjonsdirektør i If og Europeiske Reiseforsikring, Andreas Handeland til DinSide.

Flysmart 24 omtalte saken først.

Hos Gjensidige sier kommunikasjonssjef Bjarne Arni Rysstad til Flysmart24 at selskapet ikke har merket noen økning i henvendelser fra folk om hvorvidt betingelsen på reiseforsikringen dekker det å kunne droppe en bestilt reise

- Vi merker ikke noe til det, og vårt inntrykk er at de aller fleste er klar over at dårlig økonomi ikke er avbestillingsgrunn, sier Rysstad til flysmart24.

Hos Europeiske kan Handeland fortelle at de har fått spørsmål om dette.

- Det er ikke veldig vanlig, men det skjer med jevne mellomrom. I høst og tidlig vinter dukket spørsmålet opp hos folk som vurderte å si opp enkelte forsikringer, for å spare inn på utgiftene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.