Dette kan du ta med deg fra hotellet

Noe er helt lovlig å knabbe med seg fra hotellrommet - og sjekk alt det smarte du kan bruke det til hjemme.

DUSJHETTE: Ta med deg dusjhettene fra hotellrommet neste gang - disse kan brukes på flere praktiske måter hjemme. Foto: Linn Merete Rognø.
DUSJHETTE: Ta med deg dusjhettene fra hotellrommet neste gang - disse kan brukes på flere praktiske måter hjemme. Foto: Linn Merete Rognø. Vis mer
Publisert

Hotellferie er herlig avslappende – sove med store, myke puter, og våkne til ferdig frokost.

Alle gratistingene som man kan forsyne seg med fra rommet, er også en kjekk fordel - ikke bare fordi man får det med på kjøpet, men også fordi det er mye praktisk de kan brukes til hjemme etter ferien.

Dusjhette

Ta for eksempel dusjhetten du finner på hotellbadet. Nettsiden Tiphero.com har rett og slett listet opp noen smarte tips om hva du kan bruke dusjhetten fra hotellet til.

Våre tre favoritter er følgende:

Skotrekk i kofferten:

Hvorfor har vi ikke tenkt på dette før? Når du skal ha med deg sko i bagasjen, kan du helt enkelt pakke skoene ned i dusjhetten, slik at skosålene ikke skitner til tøyet i kofferten.

Beskytte nettbrettet:

Et annet genialt tips er å bruke dusjhetten over nettbrettet på kjøkkenet. For hvis du bruker nettbrettet til å lese oppskriften fra når du lager mat på kjøkkenet, er det lett å grise til nettbrettet med mat underveis. Men dusjhetten forhindrer griseriet. Tipset forutsetter selvsagt at dusjhetten er av gjennomsiktig plast…

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer