Kanariøyene

Dette koster deg 30 000

Er lei av gjester som gir blaffen, og spesielt én ting kommer til å koste deg dyrt.

IKKE GJØR DET: Fra nå av må du være mer påkledd enn dette når du besøker restauranter på Kanariøyene. Foto: Odd Roar Lange
IKKE GJØR DET: Fra nå av må du være mer påkledd enn dette når du besøker restauranter på Kanariøyene. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fristende for mange, men nå kan det bli veldig kostbart. Det handler om hvordan du går kledd når du besøker Kanariøyene.

For nå er de lut lei av turister som kler seg vulgært og usømmelig. Og gjør du en av 163 feil så må du være forberedt på at reisekassa tømmes.

Nå er det slutt

De lokale myndighetene i Mogán kommune på Gran Canaria setter ned foten.

Mogán blir med dette den første kommunen på Kanariøyene som innfører nye regler for å radikalt rydde opp i bildet av området og tiltrekke seg en «bedre klasse» av turisme. Derfor har de vedtatt en ny forordning om «sameksistens og borgersikkerhet» som inneholder hele 163 innstramminger, skriver avisa Canarian Weekly.

Dette blir kostbart

Brudd på reglene vil kunne føre til bøter på opptil 3000 Euro, cirka 31 500 kroner, skriver Flysmart24.

Nå vil de bytte ut fylleturistene med kvalitetsturisme.

Og du bør være spesielt oppmerksom på hvordan du går kledd.

Fra nå av vil myndighetene blant annet forby og straffe personer som går i gatene, til butikker eller på restaurant og kafé når de er iført badetøy eller bikinioverdel. Det samme gjelder dem som går med bar overkropp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer