Mat og drikke

Dette koster det å spise i familieparkene

Når du først har bestemt deg for hvor du skal dra i sommer, kan det være greit å få en oversikt over lommepenger til mat. Vi har sjekket flere av de store familieparkene i Norge.

MAT OG DRIKKE: Det er ingen hemmelighet at det kan koste en liten slant når du reiser på familie- og fornøyelsesparker. Her er prisoversikten på mat, drikke og underholdning for å gjøre det litt enklere for deg. Foto: Stanislaw Mikulski / Shutterstock / NTB
MAT OG DRIKKE: Det er ingen hemmelighet at det kan koste en liten slant når du reiser på familie- og fornøyelsesparker. Her er prisoversikten på mat, drikke og underholdning for å gjøre det litt enklere for deg. Foto: Stanislaw Mikulski / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dersom du skal av gårde på en av de mange familieparkene i sommer, er det fint å vite hvor mye penger man kommer til å bruke.

DinSide har tidligere laget en oversikt over de ulike inngangsprisene der du kan kalkulere deg fram til hvor mye inngangsbilletten og parkeringen vil koste for deg og hele familien.

Men etter man har betalt inngangsbillett og parkering, er det nok av mat og aktiviteter å hygge seg med. Vi har snakket med familie- og aktivitetsparker rundt om i landet for å gi DinSides lesere en god oversikt over utvalget.

Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark ligger 15 minutter utenfor Lillehammer og baserer attraksjonene sine på eventyrlige fortellinger som for eksempel Asbjørnsen & Moes eventyrverden og Ivo Caprinos eventyrgrotte. Parken har over 60 attraksjoner for alle aldersgrupper.

- Mat og drikke er viktig for prinser og prinsesser som besøker Hunderfossen. Derfor har vi gjennom de siste åra jobbet målbevisst for å bli park-Norges beste på dette feltet, noe Aftenposten var enig i da de testet spisestedene våre i fjor sommer, forteller Espen S. Rønning, markedssjef i Hunderfossen Eventyrpark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer