Priser og billig-tips:

Dette koster det å spise og drikke i London

Hvor mye må du egentlig regne med til mat og drikke på London-turen? Vi gir deg priser og våre beste billig-tips.

HVA MÅ DU HA I MAT-BUDSJETT? Ja, det er enkelt - men dropp hotellfrokosten om du vil gjøre det billigst mulig, for hotellene tar seg urimelig godt betalt. Vi forteller deg hva du kan regne med å betale for mat og drikke i London - og hvordan du kan slippe unna billigst mulig. Foto: Berit B. Njarga
HVA MÅ DU HA I MAT-BUDSJETT? Ja, det er enkelt - men dropp hotellfrokosten om du vil gjøre det billigst mulig, for hotellene tar seg urimelig godt betalt. Vi forteller deg hva du kan regne med å betale for mat og drikke i London - og hvordan du kan slippe unna billigst mulig. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert

London er et av våre favorittreisemål når det kommer til storbyer - og du er ikke alene om du har lagt en helgetur dit i løpet av våren og sommeren. Dinside har tidligere i vår besøkt den britiske hovedstaden og testet ut alt fra hemmelige hotellavtaler til genial bysykling, klesshopping (ja, det er endel å spare om du går for de rette varene) og kupp på apotekene.

Vi har også gitt deg tips til hvordan du kan kutte underholdningsbudjettet ved å velge gratisattraksjoner eller siste-liten-billetter på musicaler og store teaterstykker.

Men sånn rent bortset fra at det selvsagt er penger å spare på å velge billigste transportmåte fra flyplassene Heathrow og Gatwick - og å gå til anskaffelse av et Oyster-card dersom du skal reise endel med buss og T-bane:

Hvordan kan du komme billigst mulig ut av en London-helg? Hva må du egentlig regne med til utgifter som mat og drikke i metropolen?

Her er en oversikt over hva det kan koste å spise og drikke i London i 2017:

Si «hei» til 18.000 restauranter ...

Først og fremst må vi minne om dette: Du skal mest sannsynlig ikke gi tips i tillegg til betalingsbeløpet på restaurant i London - fordi de allerede har lagt til tips på regninga:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer