Billigste familiepark

Dette koster familieparkene i sommer

Vi har sjekket prisene hos fem store parker – regn ut hva det vil koste med ditt reisefølge.

POPULÆRT: Tusenfryd står høyt på ferieønskelista for mange barn, men familien må belage seg på å bruke over 2000 kroner bare for å komme inn. Foto: Pål Joakim Pollen
POPULÆRT: Tusenfryd står høyt på ferieønskelista for mange barn, men familien må belage seg på å bruke over 2000 kroner bare for å komme inn. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiserestriksjonene er langt færre enn de har vært de siste to åra i forbindelse med pandemien, men selv om mange endelig kan reise til utlandet, er det fortsatt en del som også i år har valgt seg Norge som ferieland.

Blant favorittaktivitetene for barnefamilier er å besøke en familiepark, og DinSide har sjekket prisene på tre gitte datoer i sommer hos fem av de største parkene:

  • Bø Sommarland
  • Dyreparken i Kristiansand
  • Hunderfossen
  • Kongeparken
  • Tusenfryd

Over 2000 kroner for tobarnsfamilien

DinSides prissjekk viser seg at en familie med to voksne og to barn på 9 og 12 år må belage seg på å betale over 2000 kroner for en dag i flere av parkene, inkludert parkering av bilen.

Parkene har varierende priser basert på når du besøker dem – de er alle dyrere midt i juli enn midt i juni, for eksempel. Og samtlige tar betalt for å parkere bilen, der prisene varierer fra 60 til 100 kroner.

Regn ut prisen for ditt reisefølge lenger ned.

Dyrest av parkene er Tusenfryd, mens du slipper rimeligst unna om du går for en dag på Bø Sommarland. De to er for øvrig parkene med de laveste sesongkortprisene, og på Tusenfryd er det spart inn etter to besøk. For et par hundrelapper ekstra per hode får du sesongkort som gjelder i begge disse parkene, samt flere andre i Europa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.