Dette koster fornøyelsesferien

PRISTEST: Vi har sjekket prisene hos 35 badeland, familie- og fornøyelsesparker i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Her er oversikten, prisene og billigtipsene.

Publisert
Sist oppdatert

Legoland og Dyrehavsbakken i Danmark åpnet i påsken, og 15. april åpnet Tivoli i København. Neste helg, altså 23. og 24. april, kommer mange av de norske og svenske familie- og fornøyelsesparkene etter. Det er klart for en hel sommer med sukkerspinn, pølse, is og hvinende moro.

Her finner du informasjon om familie- og fornøyelsesparkene, om sesong, priser, adresser og nettadresser. Vi har sortert parkene etter land:

 • Norge
 • Sverige
 • Danmark
 • Finland

Tips: Slik kan du spare penger

Det er dyrt å ta med en hel familie på fornøyelsespark. Ser vi for eksempel på Tusenfryd, vil det koste en familie på fire med to voksne og to barn, 970 kroner bare i inngangspenger. Da er riktignok alle attraksjonene inkludert, men legg gjerne på kostnader for is, brus, pølse og sukkerspinn, og du er på god vei over 1.000-lappen bare på en dag.

Inngangspengene slipper du kanskje ikke unna, men det går fint an å spare penger på andre ting, som man gjerne vil ha mens man er på utflukt med podene. Her er våre beste sparetips:

 • Sjekk pristesten; kanskje har du mulighet til å velge en familie- eller fornøyelsespark som er litt billigere?

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer