Heiskort kan bli dyrt for familien

Dette koster heiskortet i vinterferien

DinSide har sjekket prisene på dagskort og ukeskort. Det kan bli dyrt for en liten familie.

SKIFERIE: I påsken i fjor så det slik ut på Trysifjellet – hvordan blir årets vinterferie og påfølgende påskeferie? Foto: Halvard Alvik/NTB
SKIFERIE: I påsken i fjor så det slik ut på Trysifjellet – hvordan blir årets vinterferie og påfølgende påskeferie? Foto: Halvard Alvik/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert: Saken er oppdatert med riktige priser for Strandafjellet.

I flere steder i landet har befolkningen tatt vinterferie. Mange har pakket vinterklærne og tatt turen til fjells for å slappe av med noen dager i høyfjellet.

Etter at regjeringen for to helger siden fjerna de fleste coronarestriksjonene, er det nok blitt mer liv i fjellheimen, og ikke bli overrasket hvis du ser store folkemengder på populære skidestinasjoner som Trysil, Hemsedal og Kvitfjell denne eller neste uke.

Har du tenkt deg til fjells og lurer på hvordan forholdene i skibakken er, kan du besøke nettsiden fnugg.no.

– Dette er en nettside vi kaller for «alpinbransjens svar på Yr» og der finner man åpne heiser og bakker, snømengde, løypekart, åpningstider, webkamera og mye mer. Tjenesten er helt reklamefri og den er eid og drevet av alpinbransjen selv, med ansatte ute i anleggene som daglig oppdaterer snøfall og forhold ute, forklarte Camilla Sylling Clausen, generalsekretær i Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner, til DinSide i desember, da vi sjekket prisene på sesongkort i landets mest populære pakker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer