Dette koster heiskortet

Mer enn 40 prosents prisforskjell.

Det er sesongstart i stadig flere skisenter. Husk at du kan spare penger på å bestille heiskort på nett, og sjekk gjerne aldersgrensene: Mens de fleste setter voksengrensen ved 16 år, vil noen ha voksenpris selv av 15-åringer. Foto: Colourbox
Det er sesongstart i stadig flere skisenter. Husk at du kan spare penger på å bestille heiskort på nett, og sjekk gjerne aldersgrensene: Mens de fleste setter voksengrensen ved 16 år, vil noen ha voksenpris selv av 15-åringer. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bjorli skisenter åpnet vintersesongen for norske skisenter som førstemann ut 17. oktober - som var ny rekord for Bjorli. I løpet av oktober og november har både Kvitfjell, Trysil, Geilo, Hemsedal og Uvdal kjørt igang heisene, og i helgen melder enda flere om sesongstart - dersom været ikke finner på fantestreker:

Åpent i helgen: Gaustablikk, Gålå, Nesbyen, Skeikampen, Rauland og Sjusjøen.

Sesongstart til helgen: Hafjell, Haukelifjell, Kongsberg, Oppdal, Tyin-Filefjell, Valdres, Voss (Myrkdalen).

Informasjonen om sesongstart er hentet fra Skiinfo.no - du kan se en større oversikt på Skiinfos nettsider.

Dette koster sesongkortene 2009/10

Prisforskjell for familien: 2530 kr

Vi har sjekket hva en dag i bakken koster - du kan se hele prisoversikten over 25 norske skisenter lenger ned på siden. Du kan se et utdrag med de største prisforskjellene i vårt utvalg, lenger ned på siden.

For en familie på fire, med to voksne og to betalende barn/ungdommer, er det en differanse på 2530 kroner mellom dyreste og billigste ukeskort for hele familien - dersom vi sammenlikner billigste og dyreste, kan altså familien spare inntil 41,5 prosent:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer