Dette koster heiskortet

Vi gir deg heisekortprisene på 30 skisenter i Norge og Sverige. Finn ut hva en dag i bakken vil koste for hele familien.

Publisert
Sist oppdatert

Vi gir deg heiskortprisene på de ti største skianleggene i Sverige, og 20 anlegg i Norge. Sjekk prisene for en eller flere dager, og for både voksne og ungdom.

Skroll ned for oversikten.Det er billigere å kjøre ski i Sverige enn i Norge. Et dagskort hos et av de ti største alpinanleggene i Sverige koster fra 193 norske kroner for en voksen. Et tilsvarende heiskort i et av de ti største norske anleggene koster fra 230 kroner.

Svenske heiskortpriser

Vi har prisene på dagskort, todagerskort og ukeskort i de ti best besøkte svenske skianleggene: Åre, Lindvallen, Tandådalen, Idre Fjäll, Vemdalen, Stöten, Kläppen, Tänndalen, Romme Alpin og Hemavan-Tärnaby. Vi viser også vei til skianleggene – på bakken og på nett.

Norske heiskortpriser

Her finner du prisoversikt over prisene på dagskort, todagerskort og sesongkort i 20 norske skibakker; blant annet de ti største anleggene. Vi har priser både for voksen og ungdom.

Mest valuta for pengene

Prisene er lett tilgjengelige, men hvem kan fortelle deg hvor du får mest valuta for pengene? I Skiguiden er det fritt frem for dere lesere å skrive leserinnlegg og gi de norske skianleggene karakterer. Det kan gis karakterer i flere kategorier; barnevennlighet, fasiliteter, kapasitet/kø, langrennsmuligheter, løypevariasjon, overnatting, service og valuta for pengene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer