Dette koster heiskortet

Flere og flere av landets alpinanlegg melder om åpning i løpet av november. Vi har kartlagt heiskortprisene hos 20 skisentre, fra Narvik til Hovden.

Publisert
Sist oppdatert

19. oktober ønsket Gaustablikk og Bjorli velkommen i bakken som de to første skisentrene denne sesongen. Etter hvert har flere kommet til, og i tillegg til de to ovennevnte, har også Voss, Norefjell, Valdres og Kvitfjell åpnet deler av anleggene sine. Utover november planlegger flere å kjøre i gang heisene; her er de foreløpige åpningsdatoene, ifølge nettstedet skiinfo.no:

Hemsedal: 9. novemberHovden: 9. novemberSkeikampen: 9. novemberRauland: 23. novemberTrysilfjellet: 23. november

Det koster

Men det er ikke gratis å stå på ski. Vi har sjekket sesongens heiskortpriser hos 20 skianlegg rundt i Norge; deriblant de ti største alpinanleggene. Det absolutt billigste dagskortet for voksen i denne prisoversikten er hele 105 kroner billigere enn det dyreste. Men det er selvsagt også forskjell i størrelsen på anleggene.

Ser vi kun på de største skianleggene, og da snakker vi om de største i besøk og omsetning, svinger prisene for et dagskort for voksen fra 245 til 295 kroner. Billigst er Skeikampen, og dyrest er Hemsedal. For ungdom er Beitostølen og Hovden billigst av de ti største, mens Hemsedal fremdeles er dyrest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer