Dette koster safaridrømmen

Mange av oss drømmer om safari og "the big five". Vi har sjekket hva det koster å oppfylle safaridrømmen.

Illistrasjonsfoto
Illistrasjonsfoto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er etter hvert mange tilbydere av safarireiser. Vi har sett på prisene til Afrika i april, og der er det selvsagt mange muligheter. Om du ønsker en ren safariferie, eller safari kombinert med avslapping og badeliv på hvite strender: Her er prisene.

Du finner inngangen til prisoversikten lenger ned på denne siden.

Populære destinasjoner med bredt utvalg

Vi har tidligere skrevet en "miniguide" til safariferien, hvor vi tipser om ulike land, steder og sesongvariasjoner for safari i Afrika. Og i Afrika er safarimulighetene gode; Kenya, Tanzania, Botswana, Sør-Afrika og Namibia – for å nevne noen. Som du vil se av prisoversikten er Kenya og Sør-Afrika gjengangere hos mange av reiseselskapene. Ser vi kun på Kenya-reisene, ser vi at prisene varierer fra 8.995 til 27.900 kroner. Men reisens varighet og innhold er selvsagt forskjellig.

Varierende priser

Fra prisoversikten ser vi at en safarireise i Afrika kan være så mangt. Fra ørkensafari i Tunisia, til kombinasjonsreise med safari i Kenya og luksusbadeferie på Mauritius. Ørkensafarien, som selvsagt på ingen måte kan sammenliknes med en safari i Kenya - men som jo også er en safari, koster fra 6.995 kroner i april. Dette er den desidert rimeligste safarireisen til Afrika som vi har funnet med avreise i april. I det øvre prissjiktet finner vi en toukers kombinasjonstur med safari i Kenya og luksusbadeferie på Mauritius. Denne reisen koster 27.900 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer