Dette koster sesongkortene

Kjøper du tidlig, kan du spare penger.

Om bare noen uker åpner skisentrene. Se hva sesongkortet koster. Foto: SKISTAR
Om bare noen uker åpner skisentrene. Se hva sesongkortet koster. Foto: SKISTAR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snøen har allerede kommet til fjellet, og det lover godt for årets skisesong. Mange av skisentrene regner med å åpne deler av anleggene allerede i slutten av oktober.

Er du en av de mange som gleder deg til du igjen kan finne frem skidressen og spenne på deg støvlene? Da bør du allerede nå tenke på om det er aktuelt for deg å kjøpe sesongkort. Hvorfor? Fordi flere av skisentrene fortsatt selver sesongkort med rabatt for deg som kjøper tidlig.

Dette gjelder blant annet Kvitfjell, Oppdal, Voss og Kongsberg.

Spar inntil 15 prosent

Kjøper du sesongkort i Kongsberg innen 30. november, sparer du 15 prosent i forhold til fullpris. Kjøper du sesongkort i Voss innen 24. oktober, sparer du 14 prosent.

Kjøper du i Oppdal innen 15. nov, sparer du 11,5 prosent i forhold til fullpris. Hovden og Kvitfjells rabatt er mer beskjeden, men fem prosents rabatt er jo verdt å ta med seg - i kroner er det snakk om 200.

Vi har sjekket sesongkortprisene hos 12 skisentre. Er det andre skisentre du lurer på, besøk deres hjemmesider (merk - ikke alle har oppdatert prisene sine ennå). Vil du ha full oversikt over norske skisentre, og sjekke hvor mye snø som har kommet hvor? Gå til Skiinfo.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer