Dette liker ikke turistene

Men vanskelig å holde seg unna ...

Oslo S er gjerne det første møtet turistene får med Oslo - og de liker ikke området noe særlig. Foto: Per Ervland
Oslo S er gjerne det første møtet turistene får med Oslo - og de liker ikke området noe særlig. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det vi får mest skryt for, er at oslofolk er veldig vennlige og imøtekommende, forteller avdelingssjef i turistinformasjonene i Oslo, Katrine Mosfjeld.

Men selv om Operaen blender, Oslofjorden trekker og mange av turistattraksjonene og andre opplevelsesverdige ting i hovedstaden er innenfor gangavstand, er det ikke alle steder turistene liker å gå. Når det gjelder hva turistene ikke liker i Oslo, er ikke avdelingssjefen i tvil:

- I all hovedsak er det det som skjer rundt Oslo S. Vi er ikke veldig stolte av det, og det hender vi får tilbakemeldinger om det, og at noen finner sprøytespisser og sånt, forteller Mosfjeld til DinSide.

- Er det områder i Oslo dere advarer turistene mot å oppsøke?

- Nei, jeg er helt sikker på at det ikke er farlig å ferdes noen steder i Oslo, og vi advarer ikke mot Oslo S. Det er bare sånn det dessverre er. Det er også nesten umulig å ikke ferdes der, sier Mosfjeld.

- Men vi prøver å få frem at Oslo er mer enn det (Oslo S., red. anm.) som kanskje er førsteinntrykket for mange, sier avdelingssjefen for turistinformasjonene i VisitOslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer