Dette må du passe deg for

Statistikkene fra reiseforsikringsselskapet kan gi råd om hva du bør passe deg for på tur.

Publisert
Sist oppdatert

Feriefylla har neppe noen gang vært helt uskyldig, men det kan synes som om noen ekstra drinker er farligere nå enn før. I charterferiens barndom var det nok relativt trygt å falle i søvn i den lokale parken, men slik er det ikke i dag. Det er også mer vold knyttet til uteliv i byer og på feriesteder, noen ganger med fatalt utfall.

- Vi får årlig flere rapporter om dødsfall. De fleste er forårsaket av sykdom, men for unge er det særlig trafikkulykker, og dessuten andre ulykker og vold som dominerer, forteller informasjonssjef i Europeiske Reiseforsikring, Emma Elisabeth Vennesland til DinSide.

Skroll ned for mer.

Ulykker

Vær forsiktig i følgende situasjoner:

StupingGrunt vann er den store faren. Hvert år blir flere skadd i stupeulykker. Pass deg også for farlige strømmer ved svømming.

Balkonger Årlig flere fall fra balkong, noen med dødelig utfall. Ikke balanser eller klatre på rekkverket er vel et godt råd?

MotorsykkelMange kjører dårlig beskyttet i varmen, uten hjelm og motorsykkelklær. Man er uvante med både utstyr og varm (og glatt) asfalt. Mange ulykker hvert år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer