Dette redder ferielykken

Familieparkmoro kan gjøre ferien minneverdig for ungene. Men det koster ...

Publisert
Sist oppdatert

Fornøyelsessesongen er i gang for familieparkene i Skandinavia. Her er en oversikt over de mest populære familieparkene i våre nærmeste ferieland, samt priser på hva moroa koster. Det kan lønne seg å sjekke hva en dags familieparklykke vil koste, før du bestemmer deg for hvilken park du vil besøke.

Vi har tidligere pristestet norske familieparker, og funnet store prisforskjeller og parker med skyhøye entréavgifter. Det kan imidlertid også være penger å spare på å velge tidspunkt for besøket med omhu.

Les mer om dette i pristesten: Svinedyre norske familieparker

Danmark:

Tivoli

Hvor: KøbenhavnSesong: 17. april til 21. september. Tivoli har også åpent i høstferietider, hvor de feirer Halloween, og julemarked fra midten av november og ut desember.Priser: Gratis for barn 0-2 år, barn fra 3 til 11 betaler 45 danske kroner og alle over 12 år betaler 85 dkk. Turpass for voksne koster 200 dkk, og turpass for barn koster 160 dkk.På nett: tivoli.dk

Dyrehavsbakken

Hvor: Klampenborg ved KøbenhavnSesong: 13. mars til 31. augustPriser: Det er gratis inngang for alle til Bakken. Turbånd koster 199 danske kroner.På nett: bakken.dk

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer