Denne sommerferien har de alle fleste av oss holdt oss i heimen eller feriert i Norge, Dinside-journalistene inkludert.
Heldigvis bor vi i et særdeles flott land med mange tur- og aktivitetstilbud, både til lands og havs, og vi har en turistnæring som er vant til å ta imot tilreisende fra fjern og nær.
Coronavirusutbruddet har imidlertid gjort det mer utfordrende enn vanlig å feriere innenlands også, blant annet med tanke på å samle folk fra forskjellige familier, vennegjenger og kohorter.
Vi i Dinside har gjort noen erfaringer gjennom sommeren og kommet fram til et knippe ting vi savnet på norgesferien, som muligens kunne vært løst bedre.
1. Hotellfrokost
Selv om buffetforbudet på hotell og i kantiner ble opphevet 15. juli, var det mange som bodde på hotell mens det ennå var alternative løsninger, for eksempel under frokostserveringen.
De fleste av oss er vant til bugnende frokostbuffeter med flere typer egg, bacon, skinke, ost, røkelaks, ferskt brød, nypresset juice med mer - selve høydepunktet ved hotelloppholdet for mange.
Undertegnede har bodd på to hoteller denne sommeren, begge langs sørlandskysten, og de hadde løst hotellfrokosten på to vidt forskjellige måter:
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger