Dette tar du med deg på ferie!

Lær deg hva du bør ha med deg på ferie og hva du kan legge igjen i skuffen.

Publisert

La det være klart, det finnes ingen endelig pakkeliste for ferien. Skal du på en to ukers tur til Sør-Thailand pakker du annerledes enn hva du gjør for en weekendtur til New York. Det aller viktigste er å bygge seg opp en individuell basisliste for så å supplere denne med spesifikke plagg tilpasset årets ferie.

En god basisliste!

Dette er en liste som egner seg for kortere turer i varme strøk:To bukser/skjørtEt par shorts/badedraktTre skjorter/gensere/bluserFire par sokkerFire skift undertøyFire t-skjorterEt par finsko og et par sko egnet for spaseringBelte, skjerf, hårbåndRegntøy eller paraplyEt håndkleSolbrillerPass, bankkort, førerkort, Internasjonalt vaksinasjonsbevis, forsikringsbevis og selvsagt billetter. (Ta kopi av samtlige)

Toalettsaker

Tannbørste, tannpasta, tanntrådPyrisept eller liknende, og plasterMyggmiddelSjampo og såpe, i beholdere med skrukorkSolkrem, lebepomadeFor kvinner: bind/tampongerFor menn: barbersakerDeodorantKondomerSysett med med sikkerhetsnålKam eller hårbørste

Kjekke ting og tang

LommelyktLeatherman eller liknende multiverktøyVekkerklokkeGaffel, kniv og skjeSandalerKabellås eller kodelås for sikring av bagasjeToalettpapirKompassKalkulatorKlessnor med klyper Nettsiden Better Homes and Gardens har laget en interaktiv personlige pakkeliste, hvor du kan legge inn data for din reise og få en skreddersydd liste over ting du bør ha med deg på reisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer