Dette var faktisk en aprilspøk

Trodde du også at Ryanair skulle begynne med barnefrie fly?

Ryanair vil gjerne ha med barn på flyturen og avslører nå, fem dager etter pressemeldingen, at barnefrie fly bare var en aprilspøk. Foto: Per Ervland
Ryanair vil gjerne ha med barn på flyturen og avslører nå, fem dager etter pressemeldingen, at barnefrie fly bare var en aprilspøk. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 31. mars sendte Ryanair ut en pressemelding med følgende budskap:

    "Ryanair vil introdusere ”barnefrie” flyvninger fra og med oktober. Avgjørelsen kommer som en følge av en europeisk undersøkelse der over halvparten av de 1.000 spurte passasjerene svarer at de vil betale mer for å unngå andres barn på flyvningen. Undersøkelsen viste også at en tredjedel av passasjerene (36%) har fått flyvninger ”ødelagt” av bråkete barn, og at en av fem (18%) vil oppfordre Ryanair til å begrense antall barn om bord i flyene."
Stephen McNamara i Ryanair kom i tillegg med denne friske uttalelsen:

    – Vi elsker alle våre egne barn, men det er tydelig at vi foretrekker å unngå andres ”små monstre” mens vi er på reise. Halvparten av våre passasjerer ville foretrukket å dele opp flyet i en ”voksenseksjon” og en ”familieseksjon”, men det er dessverre umulig på grunn av vår ”free seating policy”. Vi vil likevel innføre barnefrie flyvninger på de mest populære rutene fra og med starten av vintersesongen på grunn av det klare kravet fra våre passasjerer.
EU gjøre det lettere å klage på Ryanair - se hvorfor

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer