DFDS Seaways

Fra Norge tar DFDS deg mellom Oslo og Helsingborg/København, og Kristiansand-Newcastle og Göteborg. De betjener også havner i Polen, England, Nederland og Tyskland.

Publisert
Sist oppdatert

DFDS Seaways' vevsider

RutenettFlott rutekart som er lett å finne – og som dessuten leder deg videre til terminalinformasjon om de fleste avreise- og ankomst-punktene. Rutetabell og informasjon om tider er lett tilgjengelig og enkel å lese. Enkelt og oversiktlig å navigere seg mellom de forskjellige rutene.

PrisinfoPriser er lett tilgjengelig, både hva gjelder ordinære og diverse pakketilbud. Egen liste, samt at du kan sjekke priser i bestillingsverktøyet. Ingen tax-free priser.

SkipeneGod informasjon om skipene som trafikkerer norske havner – samt flere av skipene mellom utenlandske havner. Alt fra tekniske fakta til bilder og informasjon om restauranter, barer og lugarer. Til og med 360° visning av skipenes mest interessante steder. Informasjon om aktuell underholdning.

ReisemålsinformasjonHer finner du informasjon og kart over de fleste fergeterminalene som selskapet trafikkerer, samt noe reisemålsinformasjon – med lenker til aktuelle vevsteder som kan by på interessante tips . Reisemålsinformasjonen er noe innfløkt å finne.

BillettbestillingOmstendelig prosess for internettbooking; hele 8 skjermbilder måtte vi bla oss igjennom for å gjøre en fullstendig bestilling. Vi finner ingen informasjon om betalingsmåter på vevsidene, men ved henvendelse til kundeservice, får vi informasjon om at du kan betale med giro, kredittkort eller ved avhenting på terminalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer