DinSides store fotokonkurranse

Send inn ditt beste sommerbilde, og få muligheten til å vinne et speilreflekskamera.

Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er her, og det betyr at DinSide kjører i gang sin sommerlige fotokonkurranse.

Send inn ditt fineste feriebilde, og bli med i konkurransen om å vinne et Nikon D60 speilreflekskamera, som koster rundt 5.000 kroner i butikken.

Dette kameraet er et veldig godt speilreflekskamera som passer for speilrefleksnoviser, men det er også et flott kamera for viderekommende speilrefleksbrukere.

DinSide Data har minitestet kameraet. Her er noen utdrag fra testen:

"Nikon D60 er enkelt å ta i bruk, også for de som bare har erfaring fra kompaktkamera. Er interessen der, tar det ikke mange minuttene før man tar bilder og har grunnkontrollen på plass.

Nikon D60 er som sine forgjengere D40 og D40x utmerkede kameraer for de som vil ha kompaktkameraets funksjoner kombinert med speilrefleksens hastighet og utmerkede bildekvalitet."

Les hele testen av Nikon D60 her.

Vi deler også ut premie til to andre fotografier som utmerker seg. Premien er to Universal Presentkort à 1.000 kroner, som kan benyttes i 4.000 butikker over hele landet.

Vil du bli en bedre naturfotograf? Les Arne Nævras tips og råd

Gutta boys vant i fjor

Fjorårets vinner var Kari Wichne, som sendte oss et morsomt bildet av favorittguttene sine klare for et nakenbad ved Våreraua ikke langt fra Lindesnes fyr. Fra høyre ser vi pappa Frode, storebror Erlend, og firlingene Amund, Idar, Eirik og Torje.

Bilde 8: Gutta boys Foto: Kari Wichne
Bilde 8: Gutta boys Foto: Kari Wichne Vis mer


Juryens begrunnelse var at det bildet mangler av teknisk finesse, tar det igjen på et artig motiv. Bildet gir skikkelig sommerfølelse!

I fjor foregikk konkurransen slik at DinSides jury plukket ut ti finalister, før vi kåret vinneren av fotokonkurransen. I tillegg stemte leserne frem sin favoritt, og dette bildet vant lesernes gunst:

Bilde 2: Fulltreffer!  Foto: Jørund Follestad
Bilde 2: Fulltreffer! Foto: Jørund Follestad Vis mer


Se bilder av fjorårets ti finalister her

Slik er årets konkurranse

I år starter konkurransen 23. juni, og varer til fredag 1. august. Hver uke plukker juryen ut to bilder som går videre til finalen. I tillegg vil juryen sette seg ned når konkurransen er avsluttet, og plukke ut ytterligere tre bilder som vi synes fortjener en plass i finalen.

Deretter er det bare for leserne å stemme på sin favoritt blant de 15 finalistene. Vi skal premiere tre bilder - en juryvinner, en leserfavoritt, og en trøstepremie (eller tredjeplass, om du vil).

Tenk før du knipser

Som du sikkert skjønner er vi i våre fotokonkurranser ute etter de virkelige blinkskuddene. Flotte motiver, en morsom situasjon, et bilde som forteller en historie. Det er ikke meningen å fornærme noen, men erfaringen fra tidligere fotokonkurranser har vist oss at det er mange som sender bilder i hytt og gevær - uten å tenke seg om. Da kommer du ikke langt i vår konkurranse.

Trenger du tips og råd? Her finner du Fototips for ferien

Konkurranseregler

  1. Hver deltaker kan sende inn inntil 10 bilder. Maks ett bilde i hver e-post!
  2. Send med en kort beskrivelse av motivet, med navn på eventuelle personer som er avfotografert.
  3. Bildene skal leveres i digital form, i jpg-format.
  4. Send bildene til reisekonkurranse@dinside.no. Husk å legge ved en beskrivelse av motivet samt fotografens navn og adresse.
  5. Arrangøren forbeholder seg retten til å vise innsendte bilder på sine nettsider ved senere anledninger.
  6. Det er fotografens ansvar å sørge for at avbildede personer er kjent med, og har gitt tillatelse til, at bildene kan offentliggjøres. Er arrangøren i tvil om dette er tilfelle, vil bildene ikke bli med i vurderingen.
  7. Konkurransen er åpen for alle, unntatt ansatte i Aller Internett.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer