Direkte fra Tromsø til Riga

Ny rute åpner Øst-Europa for nordlendingene.

Foto: Air Baltic
Foto: Air Baltic Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er flyselskapet Air Baltic som åpner den nye ruten mellom Nordens Paris og Latvias hovedstad 31. mars. Ruten vil ha avgang tre ganger i uken, og prisene starter på 725 kroner hver vei, inkludert skatter og avgifter.

Dermed blir det enklere for nordlendingene å reise til Øst-Europa. Air Baltic og turistnæringen i Tromsø håper selvsagt latviere og andre øst-europeere vil komme andre veien.

- Vi ser at svært mange turister fra kontinentet ikke kommer seg til Nord-Norge uten både én og to mellomlandinger, i tillegg til flybyttet i Oslo. Mange kan spare både tid og penger på en direkterute fra Riga til Tromsø, sier Air Baltics norske salgssjef Bent Bjune i en pressemelding.

Flyturen fra Riga til Tromsø tar to og en halv time, og avgangen er lagt opp for å korrespondere med flyselskapets direkteruter fra 50 destinasjoner i Vest-Europa, Kaukasus og Asia. Utreise fra Tromsø blir mandager, onsdager og søndager, mens utreise fra Riga blir tirsdager, lørdager og søndager.

Kort om hva Riga kan by på

Tyskland et viktig marked

Markeds- og eiendomssjef Anne Grete Johansen ved Tromsø lufthavn tror også den raske forbindelsen til Tromsø er godt nytt for reiselivet i Troms.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer