Direkte til Barcelona

Nå blir det enda enklere å komme seg til Barcelona!

Direkte til Barcelona
Publisert

I sommersesongen vil Braathens ha seks ukentlige avganger og i vintersesongen vil det være fire ukentlige avganger til den katalanske hovedstaden.

Forretningsfolk og privatreiser

Braathens setter opp ruten med tanke på både økt forretnings- og privattrafikk. Selskapet har hatt stor suksess med Malaga- og Alicanterutene fra Oslo. Økningen på disse rutene var på 22 prosent i år i forhold til i fjor. Fra Gardermoen har det hovedsakelig vært charterflyene som har hatt direkterute. Med Braathens inntreden på dette markedet, slipper du unna flybyttene til SAS med denne destinasjonen som mål. Det vil bli fire ukentlige flygninger fra Oslo til Barcelona - mandager, torsdager, fredager og søndager med avgang fra Oslo kl. 0810 og ankomst Barcelona kl. 11.25. Avgang fra Barcelona blir kl. 12.35 med ankomst Oslo kl. 15.45. I sommersesongen som starter 26. mars vil det bli flygninger alle dager unntatt lørdag.

Bergen-Alicante

Fra 7/4-27/10 vil Braathens også starte opp en ny rute fra Bergen til Alicante. Det blir en ukentlig avgang på lørdager fra og med 7. april til 27. oktober 2001. Braathens vil bli det eneste ruteflyselskapet som trafikkerer denne ruten fra Flesland. Avgang fra Bergen kl. 1255 med ankomst Alicante kl. 16.40. Fra Alicante blir det avgang kl. 17.40 med ankomst Bergen kl. 21.25.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer