Direkte til Langtvekkistan

Det er grenser for hvor langt bort du kommer deg uten å bytte fly om du reiser fra Norge, men utvalget er kanskje større enn du tror.

Publisert
Sist oppdatert

Godt over 50 byer og steder er tilgjengelige med rutefly direkte fra Norge. Fra månedsskiftet mars/april kan du dessverre ikke fly direkte til New York lengre, og du kommer deg ikke til de mest eksotiske destinasjonene, om vi ikke tar de pakistanske byene som betjenes fra Oslo med i betraktningen. Men utvalget av reisemål i Europa er upåklagelig, og bor du i nord, kan du svippe innom nordlige Russland!

Nye godbiter

Denne våren kommer nye byer med på ønskelisten for deg som vil fly kun en strekning og være fremme:

Norwegian vil tilby den italienske øyen Sicilia og Dubrovnik i Kroatia fra sommeren. Du kan også komme deg til Riga med Air Baltic fra mars og Berlin med SAS og Norwegian fra månedsskiftet mars/april. Lisboa er av mange regnet som et av årets mest trendy reisemål, og hit kan du fly direkte med Braathens allerede fra tidlig i februar. Siste nytt kommer fra Turkish Airlines, som planlegger tre ukentlige flighter direkte fra Oslo til Istanbul i sommer, men oppstart i slutten av mars.

Dessuten fristes vi gjerne av både Moskva, Malta, Madrid, Brussel, Barcelona og Gran Canaria. Disse er riktignok ikke er nye, men absolutt aktuelle både til vårbruk og sommerferie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.