Direkte til Langtvekkistan

Det er grenser for hvor langt bort du kommer deg uten å bytte fly om du reiser fra Norge, men utvalget er kanskje større enn du tror.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Godt over 50 byer og steder er tilgjengelige med rutefly direkte fra Norge. Fra månedsskiftet mars/april kan du dessverre ikke fly direkte til New York lengre, og du kommer deg ikke til de mest eksotiske destinasjonene, om vi ikke tar de pakistanske byene som betjenes fra Oslo med i betraktningen. Men utvalget av reisemål i Europa er upåklagelig, og bor du i nord, kan du svippe innom nordlige Russland!

Nye godbiter

Denne våren kommer nye byer med på ønskelisten for deg som vil fly kun en strekning og være fremme:

Berlin frister - her fra sommerens Loveparade.
Berlin frister - her fra sommerens Loveparade. Vis mer


Norwegian vil tilby den italienske øyen Sicilia og Dubrovnik i Kroatia fra sommeren. Du kan også komme deg til Riga med Air Baltic fra mars og Berlin med SAS og Norwegian fra månedsskiftet mars/april. Lisboa er av mange regnet som et av årets mest trendy reisemål, og hit kan du fly direkte med Braathens allerede fra tidlig i februar. Siste nytt kommer fra Turkish Airlines, som planlegger tre ukentlige flighter direkte fra Oslo til Istanbul i sommer, men oppstart i slutten av mars.

Dessuten fristes vi gjerne av både Moskva, Malta, Madrid, Brussel, Barcelona og Gran Canaria. Disse er riktignok ikke er nye, men absolutt aktuelle både til vårbruk og sommerferie.

 • Enormt utvalg fra Oslo

 • Fly hele tiden

  Visste du dessuten at det går hele 122 ukentlige avganger mellom Oslo og Stockholm? Også fra Sandefjord kan du fly til Stockholm, og priskrigen varer ved, så hit kan du reise billig selv om Ryanair snart kutter sitt rutetilbud mellom Vestfold og den svenske hovedstaden.

 • På tur fra Torp

 • Forøvrig er det København og London som trekker til seg flest direkteflygende passasjerer fra Norge. Hit kan du fly fra flere byer i landet, og bare fra Oslo er det 104 ukentlige avganger til København og 68 ukentlige til London. Vil du til Newcastle eller Aberdeen er dette mulig å få til med direkte fly fra byene i vest.

 • Direktefly fra sør og vest: Stavanger, Bergen, Haugesund, Florø og Kristiansand

 • Utvalget for deg som vil rett ut i verden fra Midt- og Nord-Norge er ikke allverden, men hva med en eksotisk svipptur til Arkhangelsk eller Murmansk? Det er mulig fra Tromsø ...

 • Direkte fra andre flyplasser i Norge

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer