Direkte til Vilnius

Ny direkteforbindelse mellom Oslo og Vilnius åpner den 15. august.

Direkte til Vilnius med airBaltic.
Direkte til Vilnius med airBaltic.
Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Oslo er en viktig destinasjon for de baltiske landene, og vi tror at både Oslo og Vilnius er attraktive turistmål, sier Bertolt Flick, administrerende direktør i airBaltic i en pressemelding.

Business og lavpris

Det baltiske flyselskapet som eies av den latviske stat og SAS, satser på et bredt prisspekter: Billettprisen er avghengig av etterspørselen. Reisende på den nye ruten vil tjene på å være tidlig ute med billettbestillingen. Prisene starter på 533 kroner inkludert skatter og avgifter per vei. Det er likevel mulig å fly forretningsklasse. Billettene kan bestilles fra flyselskapets nettsted.

airBaltic ble etablert i 1995 og flyr fra Riga og Vilnius til flere byer i Sentral-Europa. I 2003 hadde flyselskapet 336.000 passasjerer fordelt på 10.316 flygninger.

Ferie i Vilnius?

Vilnius står på UNESCOs liste over spesielt verneverdige byer. Gamlebyen er det store trekkplasteret, og er i dag den største barokke byen i Europa.

Du kan også fly med Estonian Air via Tallinn eller ta ferge fra Stockholm til de baltiske landene via Tallinn. Sjekk for eksempel Silja Line og Tallink.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer