Disneyduell - Paris eller California

Disneyland på amerikansk eller fransk? Hva bør du velge?

Lyst til å treffe Mikke og Minni?  Foto: Paul Hiffmeyer/Disneyland
Lyst til å treffe Mikke og Minni? Foto: Paul Hiffmeyer/Disneyland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du eller ungene om å utforske eventyrene i Disneyland? Men hvilket Disneyland bør du velge? Blir det billigst å velge det nærmeste, som er Disneyland Paris, eller kommer familien billigere ut dersom dere tar en litt lengre flyreise når dere først er i lufta, og retter nesa mot California, USA, i stedet? Og hvor får du mest opplevelser for pengene?

Vi har sjekket hva du får, og til hvilken pris.

Amerikanerne for feite for Disneyland

Uansett om du velger å reise til Frankrike eller California, så lønner det seg å være forberedt og kjøpe billettene via internett i forkant. Ikke bare slipper du å stå i billettkø når du kommer til parken, men du kan nyte godt av internettrabatter på entréavgiftene.

Usikker på når det er skolefri og muligheter for å reise? Sjekk skoleferiene i ditt fylke i DinSides ferieoversikt.

Vi har sjekket hva det koster en familie på fire, bestående av to voksne og to barn på 10 og 13 år, å kose seg med eventyr og annen moro, i forbindelse med romjula (mandag 28. desember 2009 til lørdag 2. januar 2010) og i forbindelse med vinterferien (mandag 22. februar 2010 til lørdag 27. februar 2010).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer