SAS-streiken:

Disse avgangene rammes av pilotstreiken

Er din avgang kansellert, bør du kjenne til rettighetene dine.

170.000 BERØRTE: Mange SAS-fly blir stående på bakken i dag på grunn av streik blant pilotene. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix
170.000 BERØRTE: Mange SAS-fly blir stående på bakken i dag på grunn av streik blant pilotene. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SAS ble ikke enige med pilotene i natt, og brått ble den varslede streiken et faktum. Dermed står tre av fire SAS-fly på bakken i dag, fredag.

Er du blant de 170.000 rammede som ikke får gjennomført den planlagte reisen, bør du være klar over hvilke rettigheter du har, og merk:

Om du ikke har fått beskjed om at avgangen din er innstilt, må du møte opp på flyplassen, selv om sannsynligheten er høy for at det blir en bomtur.

For plutselig kan streiken bli avblåst, eller at det gjøres endringer i «programmet». Ifølge SAS' nettsider kan statusen på din flygning endres flere ganger i løpet av dagen.

Disse flyene rammes

I tabellen under finner du en oversikt over alle SAS-avgangene fra Gardermoen/Oslo, Flesland/Bergen, Værnes/Trondheim og Bodø Lufthavn som rammes av pilotstreiken, som en oversikt for deg som har planer om en utenlandstur i helgen. Merk som nevnt over at dette i hvert fall er statusen fredag morgen, men at det kan endre seg i løpet av dagen.

Men merk også at streiken i tillegg rammer reiser inn til landet, samt ruter mellom andre europeiske byer, så søk gjerne etter din avgang på SAS' nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer