Disse deler du hotellseng med

Bed bugs - vil du ha 500 bitt etter en natt i et infisert hotellrom? Slik sikrer du deg mot midd i sengen.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste ryggsekkturister har hørt om dem og mange har kjent dem på kroppen. Bed bugs - de ser ut som små "stealth-sugere" som angriper deg på ditt mest sårbare om natten. Du oppdager de ofte ikke før dagen etter, når det er for sent og du kan ha hundrevis av bitt på kroppen.

Midd av denne typen kan faktisk gjøre deg blodfattig i løpet av en natt, opplyser National Geographic.

Saksøker hotell etter middbitt

Ifølge ABC News, har bestanden av de blodsugende krypene økt formidabelt i deler av USA de siste årene, men du kan også finne krypene de fleste andre steder i verden. De trives best i varmere strøk, og i motsetning til kakerlakker, er ikke urenslighet et kriterie for at de skal være der.

I videoen under kan du se hvordan de angriper deg og lære mer om de uhyggelige krypene.

Ikke drikk av hotellglass

Slik unngår du bed bugs:

Dra alltid tilbake laken på hotellrommet for å se etter de små flate krypene. Sjekk sømmer på madrasser og sengetøy nøye, de holder seg ofte her om dagen.Bruk en lommelykt til å lyse på sengen i mørket om kvelden før du legger deg. Det er da de viser seg. Sett alltid bagen din på en stol eller opphøyet fra gulvet. Slik unngår du bedre å ta med deg krypene hjem eller til neste overnattingssted.Selv om det kan være renslig på et hotellrom, kan det være bed bugs der. Renslighet hjelper likevel med å holde de unna. Sjekk om det er utskiftbare overmadrasser på sengen og spør hvor ofte de blir byttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer