Disse er mest forsinket

Fjorårets statistikk peker ut noen klare somleselskap.

Publisert
Sist oppdatert

Nylig presenterte Association of European Airlines statistikk på flyselskapenes punktlighet i 2007. Den viser at det er store forskjeller mellom best og verst i klassen.

Skal du fly med portugisiske TAP, bør du være klar over at det er stor sjanse for at flyet blir forsinket. Tall fra 2007 viser at bare 59,5 prosent av TAPs flyvninger landet til riktig tid, mens 62,5 prosent tok av etter tidsskjemaet. Det gir en jumboplass på punktlighetslisten for kortdistanse flyvninger. 28 europeiske flyselskap er med i statistikken.

Se tabellen under for full oversikt

Bånn for BA

Spanair er ikke stort bedre til å lande til riktig tid med sine kortdistanseflyvninger. Bare 62,9 prosent av flyvningene landet etter skjema, mens selskapet er flinkere til å få flyene avgårde, for 71,3 prosent tok av til riktig tid. Ingen av disse to selskapene er de mest benyttede europeiske flyselskapene, men det finnes et annet og større flyselskap som ikke er stort bedre. British Airways landet punktlig i bare 64,7 prosent av tilfellene i fjor, og tok av til rett tid i 67,5 prosent av tilfellene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer