Disse får best nyttårsvær!

Sjekk hvordan været blir hos deg.

Nyttårsaften på norsk jord vil fortone seg svært forskjellig fra sted til sted i år. Foto: Colourbox
Nyttårsaften på norsk jord vil fortone seg svært forskjellig fra sted til sted i år. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange spådommer for 2009. Konkurser og arbeidsledighet står høyt på lista over mest tenkelige hendelser i det kommende året, og NAV spår senest i dag at utforbakken blir brattere enn vi tidligere har trodd.

Det verste som kan skje

Men spådommene er heldigvis bare spådommer, enda. Det er også værmeldingen. Allikevel har vi nå kommet så nærme nyttårsfeiringen at det er mulig å spå med stor sannsynlighet hvordan nyttårsværet vil bli.

Og DinSide har oversikten.

Våtest i vest og vindfullt i nord

De som får aller finest vært i år, ser ut til å være sørlendigene, nærmere bestemt områdene rundt Kristiansand. Her er det spådd blå himmel, +3 grader og lett bris frem til klokken 18. På natten blir det nok enda litt kaldere, noe som vanligvis også betyr enda klarere himmel.

Nummer to på lista er områdene rundt Oslo og Lillehammer. Her spår Meterologisk Institutt delvis skyet vær, og -3 grader frem til klokken 18.

Snø og skytungt blir det også på nyttårsaften i år. I områdene rundt Trondheim, Bodø, Tromsø og Kirkenes er det meldt snø, med null grader i Trondheim og Bodø mens byene i de to nordligste fylkene får -4 og -5 grader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer