Disse flyselskapene lurer deg minst

Bagasje, innsjekking, betaling med kort. Det er mange kostnader som kan dukke opp når du bestiller flybilletter. Noen selskaper er verre enn andre.

Publisert
Sist oppdatert

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å begynne å planlegge sommerferien. Hvor skal du dra? Til den spanske solkysten, til Toscana, til Alpene for å gå i fjellet, eller på storbyferie til Paris?

Uansett hvor du har tenkt deg, finnes det mest sannsynlig flere flyselskap som frakter deg dit du skal. I løpet av de siste ti årene har antall ruter fra Norge og til utlandet eksplodert. Det finnes nå 205 direkteruter fra Norge og til diverse destinasjoner i Europa, Afrika og Nord-Amerika.

Se oversikten over direkterutene i vår Guide til utenlandsrutene.

Ærlige priskampanjer?

Det er hard konkurranse blant flyselskapene for å få deg til å velge dem, og det gir resultat i priskampanjer som lover deg flybilletter til svært hyggelige priser.

Men kan vi tro på dem? Når et flyselskap lokker med at det koster 399 kroner for en enveis flybillett til Malaga - er det da faktisk det vi betaler til slutt?

Vi har gått gjennom syv av de største flyselskapene med direkteruter fra Norge, og sett hvilket selskap som lurer oss minst når det kommer til hva vi faktisk må betale for flybilletten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer