Disse gir deg best service

For en helt superb flyopplevelse, bør du fly med et av disse selskapene.

Publisert
Sist oppdatert

Innsjekking på skinner, hyggelig kabinpersonale, god flymat, bra underholdning ombord og punktlige avganger. Det er det vi ønsker oss når vi er ute og flyr.

Hvert år kårer Skytrax verdens beste flyselskap. Kåringen er basert på svarene fra over 15 millioner flypassasjerer fra 95 forskjellige land. De blir bedt om å vurdere 35 forskjellige aspekter ved flyselskapene de har fløyet med, og utfra disse resultatene kan Skytrax lage flybransjens mest pålitelige rangering av kundetilfredshet.

Passasjerene som har gitt sine vurderinger er både forretningsreisende og feriereisende, og de flyr på alt fra økonomiklasse til førsteklasse.

Her er verdens beste flyselskap (fjorårets plassering i parentes):1. Singapore Airlines (1)2. Cathay Pacific (3)3. Qantas (5)4. Thai Airways (2)5. Asiana Airlines (12)6. Malaysia Airlines (6)7. Qatar Airways (4)8. Air New Zealand (7)9. Emirates (9)10. Etihad Airways (23) Det er ingen stor overraskelse at Singapore Airlines stikker av med seieren. Det har dette flyselskapet gjort flere ganger før. Selskapet er viden kjent for sin fantastiske service, og flyvertinnene, såkalte Singapore Girls, er det store varemerket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer