Disse reisemålene blir først utsolgt

Barnefamilier og de med spesielle hotellønsker bør skynde seg.

ALLE VIL TIL PALMA: Mallorca er svært populært blant nordmenn. Ønsker du deg et spesielt hotellrom, bør du tenke på å bestille snart. Foto: Ole Petter Stokke
ALLE VIL TIL PALMA: Mallorca er svært populært blant nordmenn. Ønsker du deg et spesielt hotellrom, bør du tenke på å bestille snart. Foto: Ole Petter Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– I år har veldig mange bestilt sin reise til Mallorca allerede, så om man ønsker å reise til Mallorca i sommerferien, må man være ekstra tidlig ute, sier Sophie Frisholm, PR-manager i Ving Norge, til DinSide.

Hun påpeker at det er som regel hotellene som blir utsolgt, ikke feriedestinasjonen. Men hun vil ikke råde noen til å vente med å bestille sommerferien til slutten av juni eller juli. Da kan det nemlig være for sent.

– Veldig mange har spesielle ønsker når de velger hotell og de mest populær hotellene forsvinner fort, legger Frisholm til.

Ving selger cirka 20 prosent av alle sommerreisene sine i romjulen og januar.

>>> Her får du verdens beste mat

Kreta og Tyrkia mest populær

Star Tours reisende har litt andre favoritter.

– Det er Tyrkia og Hellas flest drar til, og man bør derfor være tidlig ute for å sikre seg favoritthotellet sitt på disse reisemålene. Både barnefamilier og voksne uten barn er nå på hugget for å sikre seg de beste hotellene på sine favorittreisemål, opplyser Kirsti Irgens Ertsås, informasjonsrådgiver i Star Tour, til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer