Ditt festligste feriebilde

Send oss ditt festligste feriebilde, og vinn kameraer for cirka 20.000 kroner, eller fremkalling av hele 500 bilder!

Linda Øxnevads flotte barnebilde vant fjorårets sommerfoto-feriekonkurranse på DinSide. Men hva slags bilder vil leserne dele med andre i år? Foto: Linda Øxnevad
Linda Øxnevads flotte barnebilde vant fjorårets sommerfoto-feriekonkurranse på DinSide. Men hva slags bilder vil leserne dele med andre i år? Foto: Linda Øxnevad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommerens morsomste fotokonkurranse går av stabelen på DinSide Reise og DinSide Data i sommer. I løpet av seks runder skal vi dele ut seks kameraer, og i finalerunden vanker tre kameraer til. Dessuten vil seks vinnere få hvert sitt gavekort på fremkalling av 500 bilder. Ingenting å tape på å bli med her med andre ord!

Slik blir du med

Tema for konkurransen er "Ditt festligste feriebilde". Det kan du tolke så vidt og bredt som du vil innenfor ordene festlig og ferie. Noen synes kanskje det er festlig å sove i hengekøya? Eller hva med et blinkskudd fra en vannkrig?

Bruk kameraet, og fantasien. Du kan delta med både fotografier og MMS-bilder, slik at det virkelig bør være mulig å kapre blinkskuddene. Slik sender du inn dine bidrag:

Foto via epost: Send inn til sommerfoto@dinside.no

Bilde via MMS: Send inn bilde med kodeord MORO din tekst til 1901. Prisen per melding er 5 kroner.

Men før du sender inn bildene - les konkurransereglene under!

Konkurransen

Ukevinnerne kåres 12. juli, 19. juli, 26. juli, 2. august og 9. august. Disse går rett til finalen som lanseres med siste ukevinner den 9. august.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer