Døde etter matforgiftning

En britisk mann døde og minst 30 andre er syke etter å ha blitt matforgiftet på et italiensk hotell.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjestene var del av en turgruppe på 300 personer som besøkte Grand Gardone Hotell ved Lake Garda i Italia, skriver Daily Telegraph.

Den 71 år gamle briten som døde på hotellet, ble syk kort tid etter at han hadde spist risotto med sjømat og fisk til middag. Kona forteller at hun fant mannen på badegulvet senere på kvelden, og at han deretter ble erklært død av helsepersonell som kom til stedet.

Politiet har imidlertid ennå ikke fastslått helt sikkert at matforgiftningen var årsaken til dødsfallet, men regner med at de vil få svar etter at mannen er obdusert.

16 av de andre gjestene som ble syke, er brakt til sykehus. Ifølge det lokale helsepersonellet kan salmonella være årsaken til problemene, og det tas nå prøver av kjøkkenet på hotellet.

- Det er ikke klart hva som har skjedd, men det er tydeligvis en form for matforgiftning, sier Franco Mizzaro, daglig leder ved hotellet.

Les mer her:Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer