Dra til India for 1.948 kroner

Se de utrolig billige flyreisene du kan få.

Goa i India - hippienes paradis - er en av vinterens mest eksotiske charterdestinasjoner.
Goa i India - hippienes paradis - er en av vinterens mest eksotiske charterdestinasjoner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi du rømme fra mørket og komme deg til varmere, eksotiske strøk for latterlig lite penger, bør du handle nå. Har du ferie til gode, har vi funnet noen fantastiske restplasstilbud som nesten er for gode til å være sanne.

India for under 2.000 kr

Vi har tatt utgangspunkt i flyreiser, og her er det mye spennende å velge mellom. Mest imponerende er kanskje en toukers tur til Goa, India tur/retur fra Oslo med Apollo til 1.948 kroner. Avreisedato er 4. desember og prisen inkluderer hotell den første natten.

Selv om du må fikse overnatting selv, så er det mye rimelig å velge mellom, pluss at mat og drikke også er veldig billig.

Gøy i Goa – hippienes paradis

Kupp til Jordan

Kan du hive deg rundt på kort varsel, kan du også sikre deg en tur til ørkenlandet Jordan, som ligger mellom Israel og Saudi Arabia for en veldig billig penge.

Reiser du i slutten av november fra Oslo, kan du fly til Aqaba i Jordan i en uke med Apollo for kun 1.948 kroner. Aqabah ligger innerst i Rødehavet, som er kjent for sitt klare vann og flotte dykkemuligheter. Fra Aqaba kan du reise på dagstur ut til Wadi Rum - verdens vakreste ørken, som selvsagt står på verdensarvlisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer