Drikk så mye du vil, betal hva du vil

På disse vinbarene kan du drikke så mye du vil, og betale etter eget forgodtbefinnende.

Publisert
Sist oppdatert

Dette må vel være drømmebarene ... Du betaler en avgift for leie av glass ved ankomst, så kan du fylle på så mye du bare gidder i løpet av den tiden du er der - og så legger du igjen det du synes er riktig, i en pengekrukke når du går.

Glass-avgiften ved ankomst lyder på 1 euro - så får du selv bestemme hva innholdet er verdt.

Vi har ikke hørt om dette konseptet i Norge, men i Berlin finnes det tre vinbarer som operer etter dette prinsippet. Listen over disse barene kan du se nederst i artikkelen. Berlin er for øvrig den best besøkte storbyen i Tyskland, med 17,3 millioner overnattinger i 2007.

Tysklands mest populære turistbyer

Andre avarter av denne annerledesmåten å arrangere baren på, er det kanskje mer kjente bring-your-own-wine, eller ta-med-din-egen-vin.

Det finnes heller ikke slike etablissementer i Norge, men danskene har slike, og britene - blant annet. I Norge har utestedet Blå ved Akerselva på Grünerløkka et tilbud hvor kan du ta med din egen grillmat, og benytte deg av grillene på uteserveringen - men drikken må altså kjøpes etter mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer