Drikk så mye du vil til maten i en uke for 1000 kr

Cruisepassasjerer får nå tilbudet om all-inclusive drikke på reisen.

Publisert
Sist oppdatert

For å kutte prisen på et cruise for passasjerene, går den engelske avdelingen av MSC Cruises ut med en ny pakkeordning på ubegrenset alkoholholdig drikke, melder Daily Mail.

Ordningen består av to pakker. Den første inkluderer ubegrensede mengder vin, øl, brus og annet mineralvann, og koster 98 pund (cirka 978 kroner) for et syvnetters cruise. Den andre pakken koster halvparten, og inkluderer ikke alkoholholdig drikke.

Alt drikke i pakkene er tilgjengelig i ubegrenset mengde ved måltider (frokost, lunsj og middag).

Stor etterspørsel

Giulio Libutti, Managing Director i MSC Cruises i England og Irland, sier følgende til avisen:

- Vi har allerede sett stor etterspørsel på disse pakkene, som viser at vi tilbyr det rette produktet og svarer på kundenes ønsker.

- I disse finanskrisetider, vil folk vite hva den hele og fulle kostnaden av cruiset deres blir i forkant av avreise. Cruise har alltid gitt mye for pengene, og vi gjør det enda bedre med den nye ordningen, sier Libutti.

Ikke på den norske menyen

Line Engen Waskaas er leder for MSC Crusies i Norge. Hun kan fotelle at den norske avdelingen av cruiseselskapet ikke kjører samme markedsføringen og kampanjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.