Dritvittige dohistorier

Fra oppvarmede toalettringer med bakspyling varmlufttørking i Japan, til mer tarvelige fasiliteter i Thailand og Kina. Her er underholdende dohistorier fra hele verden.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke hele verdens befolkning forunt å ha slike toalettfasiliteter som de fleste er vant til i Norge i dag. Mens vi kan låse dodøren, brette ut avisen og gjøre vårt fornødne i ro og mak, er det ikke like lett å oppnå samme grad av privatliv på et kinesisk fellestoalett, eller over et hul i bakken i Malaysia. Disse fremmedartede toalettfasilitetene som vi møter i utlandet virker veldig merkelige og eksotiske på oss, men vårt vannklossett kan nok også forvirre og utfordre en som kun kjenner en annen virkelighet.

Klikk her for å lese de underholdende dohistoriene.

Sitt, ikke stå!Denne historien kommer i mange varianter og fra mange verdenshjørner. Her er en variant fra Kina.

«Vi avsluttet vår toukers Kina-reise med en middag på en fin restaurant i Beijing. Alle kvinnene på reisen hadde ytret dyp anerkjennelse for de vestlige fasilitetene på stedet, og ingen kunne noensinne tenke seg å sitte på huk over toalettsetet og gå fra det vått. Det var noen kinesere på den samme restauranten, som tydelig var ute og feiret en spesiell kveld. Dametoalettet var deilig vestlig, og derfor temmelig folksomt. En kinesisk jente kom ut av et av avlukkene, og så temmelig oppskjørtet ut. Jeg så det, men tenkte ikke noe mer over det før jeg satte meg ned på toalettet og innså at hun hadde forsøkt å stå på ringen (…)»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer