Drøm deg bort til verdens flotteste strender

Sjekk ut de 20 strendene som er i verdenstoppen.

Myrtosstranda regnes som en av de flotteste strendene, skal vi tro ymse reisemagasiner. Foto: Dimy Melidis
Myrtosstranda regnes som en av de flotteste strendene, skal vi tro ymse reisemagasiner. Foto: Dimy Melidis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange er ferie synonymt med sol og strand. Det er de proppfulle charterflyene på vei til feriedestinajsoner i Middelhavet i sommer et bevis på.

Kjenner du igjen følelsen du får når du første dag i ferien kommer ned til stranda der du skal bade og kose deg i en hel uke eller kanskje to?

Men det finnes strender, og det finnes drømmestrender.

Og drømmestrendene, de har gjerne turkisblått og krystalllart vann, finkornet sand, og kanskje noen palmer i strandkanten. Hvorvidt stranda ligger i en spennende storby, i et kjent ferieresort eller på en nesten øde øy, det kommer an på hva slags type ferie du liker.

Uansett er drømmestrendene godt lesestoff, og reisemagasiner over hele verden lager jevnlig lister over det de mener er verdens flotteste strender. Noen strender går igjen på disse listene.

På YouTube fant vi en video med bilder fra de 20 strendene som er hyppigste gjengangere på slike topplister. Her er det bare å drømme seg bort, og planlegge neste solferie. (Trykk på hq-knappen for best bildekvalitet.)

Har du en drømmestrand du vil anbefale til andre lesere? Skriv i debattforumet!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer