Drøm søtt for 210.000 kr natten

Se lista over verdens dyreste hotellrom.

Her kan du se hva de rike betaler for penthousesuitene når de ferierer.
Her kan du se hva de rike betaler for penthousesuitene når de ferierer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Under Cannes film festival må du regne med å punge ut rundt 300.000 kroner natta.


Ønsker du å sove i luksus når du er på ferie? Hva er i så fall din maksimumsgrense per natt?

Nettstedet Wealth Bulletin har laget en liste over verdens dyreste hotellrom, og med rompriser på 210.000 kroner, har man ikke råd til å sove bort natten. Dette er en pris som tilsvarer rundt 10.000 kroner per time for et vanlig døgnopphold (som varer fra innsjekk klokken 14 og til utsjekk klokken 11 neste dag).

Her kan du bo på verdens dyreste hotellrom:

Four Seasons, New York
Four Seasons, New York Vis mer


1. Ty Warner Penthouse, Four Seasons, New York

Prislapp: 34.000 dollar per natt (cirka 210.000 kroner)
På nett: fourseasons.com

Med glassbalkonger, panoramautsikt og katedralinspirerte tak, er Ty Warner Penthouse et av Amerikas mest eksklusive hotellrom. Suiten består av ni rom, med en gullbelagt seng, innendørs zenhage, eget sparom og bibliotek. Se bildespesial her.

Sov i hengekøye på NY-hotell

2. Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Genève

Prislapp: 33.000 dollar per natt (cirka 205.000 kroner)
På nett: hotelpwilson.com

Denne kjempesuiten er “bare” fem tusen kroner billigere enn Ty Waren Penthouse. En privat heis tar deg opp i denne 1.600 kvadratmeter store suiten. Her er det fire soverom, seks bad, biljardrom, cocktail bar og et spisebord i mahogny som har plass til 26 personer. Vinduene har utsikt over Genevesjøen og Mont Blanc. Her er det sikkerhet som er det viktigste: Alle dører og vinduer er skuddsikre, og suiten har sin egen heis. Det er nesten bare statsoverhoder og kjendiser som bor her.

Hotel Cala di Volpe, Costa Smeralda, Italia
Hotel Cala di Volpe, Costa Smeralda, Italia Vis mer


3. The Presidential Suite, Hotel Cala di Volpe, Costa Smeralda, Italia

Prislapp: 21.000 dollar per natt (cirka 130.000 kroner)
På nett: starwoodhotels.com

Hotel Cala di Volpe i Sardinia ligger på en av Europas mest eksklusive strandlinjer. Sardinia er en lekeplass for de rike og kjente, og hotellet er et møtested for mange av dem. Suiten består av tre soverom, tre bad og et utendørs svømmebasseng. På sommeren skyter prisen opp til 42.000 dollar (cirka 260.000 kroner) per natt.

Burj Al Arab, Dubai
Burj Al Arab, Dubai Vis mer


4. Royal Suite, Burj Al Arab, Dubai

Prislapp: 18.000 dollar per natt (cirka 112.000 kroner)
På nett: burj-al-arab.com

Dubais Burj Al Arab i Dubai er det eneste hotellrommet på lista som ligger utenfor Europa og USA. Hotellet, som har den gjenkjennelige seilformen, ligger på en kunstig øy, mens suiten på 25 etasje, er 780 kvadratmeter, har fantastiske utsikter, en roterende seng, marmorgulv og trappoppgang laget av gull.

Hotell for vinelskere

5. Royal Armleder Suite, Le Richemond, Genève

Prislapp: 17.500 dollar per natt (cirka 109.000 kroner)
På nett: lerichemond.com

Med to hoteller på lista, sier det seg selv at Genève er en hot destinasjon for reisende med tykke lommebøker. Den berømte 250 kvadratmeter store suiten på Le Richemond består av tre soverom, en 100 kvadratmeter stor terrasse med utsikt mot sjøen, og høye, skuddsikre vindu.

6. The Ritz-Carlton Suite, The Ritz-Carlton, Moskva

Prislapp: 16.500 dollar per natt (cirka 102.000 kroner)
På nett: ritzcarlton.com

Ritz-Carlton er kjent for å være et av verdens dyreste hoteller, men i løpet av de siste månedene har hotellet måtte jekke ned prisene på grunn av finanskrisen. Til tross for dette må du punge ut rundt 102.000 kroner for en natt i Ritz-Carlton suiten som er 237 kvadratmeter. Den er utstyrt med et grand piano, bibliotek, kontor, møterom og til og med et eget panikkrom med strøm og telekommunikasjon.

Four Seasons, Paris
Four Seasons, Paris Vis mer

Er dette verdens mest sexy hotell?


7. The Royal Suite, Four Seasons George V, Paris

Prislapp: 16.000 dollar per natt (circa 99.000 kroner)
På nett: fourseasons.com/paris.com

Four Seasons-gruppen er kjent for sine eksklusive suiter, og kjedens hotell i Paris er nok et eksempel på det. Hotellet har nemlig to Royal Suites som begge koster rundt 99.000 kroner natta. Er du villig til å betale dette, kan du boltre deg i 245 kvadratmeter med antikviteter, eget møterom, kjøkken, stue og din egen terrasse.

8. The Imperial Suite, Park Hyatt-Vendôme, Paris

Prislapp: 15.500 dollar per natt (cirka 96.000 kroner)
På nett: paris.vendome.hyatt.com

Fasjonable Park Hyatt er plassert midt imellom Paris’ største severdigheter og har kort gåavstand til byens designerbutikker. Hotellets imponerende Imperial Suite har en diger stue, spisestue, kjøkken og kontor. ”In Suite Spa”-konseptet, betyr at gjester kan få behandlinger på hotellrommet, og at badet er utstyrt med et whirlpool-badekar og massasjebord.

Claridges, London
Claridges, London Vis mer


9. Brook Penthouse, Claridges, London

Prislapp: 10.000 dollar per natt (cirka 62.000 kroner)
På nett: claridges.co.uk

Claridges er kanskje et av Londons mest kjente og eksklusive hotell, og Brook Penthouse har huset mange tilreisende kjendiser oppgjennom årene. Den nydelige art deco leiligheten har to soverom og en imponerende terrasse med utsikt over Londons West End. Booker du denne suiten, vil du få ”gratis” skyss fra flyplassen, din egen butler og en flaske champagne når du ankommer hotellet.

Hotel Martinez, Cannes
Hotel Martinez, Cannes Vis mer


10. Penthouse Suite, Hotel Martinez, Cannes

Prislapp: 9.300 dollar per natt (circa 58.000 kroner)
På nett: hotel-martinez.com

Ifølge Wealth Bulletin, er dette hotellet ”THE place to stay” i Cannes. Og har du penger, bør du unne deg en natt eller to på et av Penthouse-suitene. Leilighetene er på 500 kvadratmeter og har to soverom, to bad med Tyrkisk badekar og sauna. Det som imponerer mest, er de 200 kvadratmeter store private terrassene med panoramautsikt over Cannes-bukta. Under Cannes film festival må du regne med å punge ut rundt 300.000 kroner natta.

Billigste hotell i Europa

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer