Drømme

Publisert
Sist oppdatert

Sjarm

Det er ikke bare personalet som sjarmerer på Hotel Guldsmeden. Alle værelsene har himmelsenger og en ekletisk miks av funky detaljer. Enkelte av rommene har også deilige balkonger hvor en kan sole seg eller kanskje hilse på naboene i gården overfor. Hotellcafeen er berømt for sine gode mat og hyggelige stemning. Romantikk til tross: det finnes naturligvis moderne fasiliteter som Internett-tilgang på værelsene.

Hotel Guldsmeden finnes både i København og i Århus.

- Vi forsøker å lage en god atmosfære, for både voksne og barn, og det tror jeg at vi får til. For eksempel så springer direktørens tre barn rundt omkring.

De har defintivt lyktes.

Kontaktinformasjon

KøbenhavnNavn: Hotel GuldsmedenAdresse: Vesterbrogade 66Tlf.: + 45 - 3322 1500Pris: Enkeltrom koster 1.025 kroner, dobbeltrom standardrom 1.325 kroner. Et såkalt superiorrom koster henholdvis 1.225 og 1.525 danske kroner for enkelt og dobbelt.Nett: Guldsmeden

Industrielt, elegant og kult. Det femstjerners designhotellet i det latinske kvarteret, rett ved Skt. Petri Kirke, er innredet av kunstneren Per Amoldt. I det du går inn svingdøren forlater du funkisfasaden og ruller opp rulletrappen akkompagnert av dyprøde vegger og krukker. Vel oppe i lobbyen følger stramme linjer i kombinasjon med en retrobar. Personalet er like pent som det øvrige interiøret. Hotellet er ganske enkelt det smukkeste DinSide har sett på lenge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer