Drømmeflyselskapet

Hadde bare alle flyselskap vært som dette...

Har du noen formening om hvordan ditt drømmeflyselskap skal være? Foto: Colourbox
Har du noen formening om hvordan ditt drømmeflyselskap skal være? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver gang vi skriver om ekstraavgifter, seteplass, forsinkelser, flypriser, lavpriskalendere - stort sett alt som har med fly å gjøre - engasjeres dere lesere sterkt. (Det gjelder særlig hvis saken handler om Ryanair.)

Det er alltid noe å skrive om flyselskapene, for det dukker stadig opp nye ruter, avgifter, regler osv. som det er kjekt at dere lesere blir gjort oppmerksomme på.

Som reisejournalist har jeg ganske god oversikt over de forskjellige flyselskapene. Jeg vet at Norwegians priskampanjer ofte lokker med lave priser som bare gjelder den ene flyretningen. Prisene for hjemreisen er betraktelig stivere. Jeg vet at Ryanair slenger på en hundrelapp i "kortavgift" når du skal betale tur/returbilletten med bank- eller kredittkortet ditt. Og jeg vet at SAS' billettbestilling er ganske knotete å bruke, og at det er vanskelig å få oversikt over når de billigste avgangene er.

Derfor tenkte jeg at jeg skulle beskrive det som i mitt hode er drømmeflyselskapet. Selskapet som gjør at du gleder deg til flyturen, og er like fornøyd når du kommer hjem igjen fra reisen. Dette er selvsagt helt subjektivt, og sikkert urealistisk. Men uansett, omtrent slik ser mitt drømmeflyselskap ut:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.