Drømmepriser i regnværet

Skal du rømme høljeregn, slappe sommergrader og kaldt badevann, er det mulig for under 2.000 kroner til tross for at skolefeiren har startet.

Publisert
Sist oppdatert

Regnvær på Østlandet og småslapp ikke-sommer i vest. Det er kø for å sikre seg ferieturer sydover nå, men ikke la deg skremme bort av propagandaen som sier det er fulle fly til Syden. Det stemmer nemlig ikke. I restplassoversikten finner vi 400 forskjellige restplasspriser og langt flere ledige reiser for deg som er værsyk. Dessuten er det ikke alt for vanskelig å finne billige flybilletter hos flyselskapene heller.

Fra 1.645 kroner

Ulempen er at mange av de aller billigste reisene som selges nå, er de med utreise i august. Da kan du kjøpe reiser til priser fra 1.645 kroner. La det imidlertid ikke lure - vanligvis er det lett å finne lavere priser enn disse i slutten av august. Men liker du å ha planene i orden, er det selvsagt en overkommelig mulighet.

For den som sliter med sommermangel nå, er det imidlertid ikke holdbart å vente til august. Så hvilke priser kan vi regne med å slippe unna med nå?

  • De billigste reisene nå
  • Vår sjekk denne uken demonstrerer tydelig at det betaler seg å følge med. I løpet av fredag formiddag sikret en heldig bergenser seg en reise til Rhodos for 1.995 kroner. Etter dette er laveste pris vi finner reiser til 2.500 kroner om du vil reise ut de nærmeste ukene. Utvalget fra Trondheim, Stavanger og Oslo er bra, litt mindre og/eller dyrere fra de øvrige byene. Vi syns også det er fristende å tenke på Florida; dit kan vi fly med Saga fra Oslo 1. juli for 4.995 kroner, og velge om vi vil være der i en eller to uker.

    Les artikkelen gratis

    Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

    Gå til innlogging med

    Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.