Drømmeprodukter til maksipris

I denne kategorien har vi trukker frem selve drømmeproduktene våre, i prisklasser som ligger et stykke over de vanlige julegavebudsjettene.

Publisert
Sist oppdatert
Drømmeprodukter til maksipris
Drømmeprodukter til maksipris


DV-kamera
Vi har testet en rekke DV-kameraer i løpet av året, og Canon MV550i er etter vår mening det mest familievennlige akkurat nå, både med hensyn til funksjoner, kvalitet og pris. En morsom funksjon er at du kan konvertere dine gamle analoge videoopptak til DV-format gjennom dette kameraet. Pris nå: ca 8.000 kroner. Les testen her.

Drømmemobilen
Mobiltelefon og datamaskin med Windows. Drømmemobilen fra QTEK koster 7-8.000 kroner, og du kan lese vår fyldige test her.

Drømmeprodukter til maksipris


Profesjonelt digitalkamera
Nattfotografering, videoopptak, høy oppløsning og rask overføring til PC. I tillegg får du massevis av manuelle muligheter, samt en kraftig 5x zoom. Sony Cyber-shot DSC-F717 koster rundt 13.000 kroner, og er etter vår mening verdt det. Testen vår finner du her.

Drømmeprodukter til maksipris


Bærbar PC i proffklassen
Er du på utkikk etter en bærbar PC som har alt av tenkelig og utenkelig utstyr, bør du ta en titt på Toshiba Satellite 5200. Ikke akkurat budsjettvennlig, men unektelig det beste mobile verktøyet vi noen gang har testet i denne kategorien. Pris: Cirka 35.000 kroner. Les testen vår her.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer