Drømmereiser til 10.000 kr

Kom deg langt vekk i vinter.

Publisert
Sist oppdatert

Høsten er her, og vinteren nærmer seg med stormskritt. Går du i tanker om å reise til sol og varme i vinter?

Mange av oss har som fast post at vi stikker til et eller annet eksotisk sted for å få et avbrekk fra en lang og mørk vinter. Populære destinasjoner er Thailand, India, Brasil, Mexico eller en eller annen karibisk øy.

Her kommer vi med flere konkrete forslag til reiser du kan gjøre i vinter. Vi har tatt utgangspunkt i at dere er to som reiser sammen, og at dere har rundt 10.000 kroner å svi av per hode - altså 20.000 til sammen. Dette skal dekke fly og overnatting.

Vi spurte noen av charterselskapene hvilke reiser de anbefalte til denne prislappen. Vi fikk inn mange fine forslag fra Brasil, Thailand, India, USA, Jordan og Egypt. Her kan det bli vrient å bestemme seg.

Strandsamba i Brasil

Brasil er et perfekt feiemål for vinterbleke nordmenn. Her er det strand, sol, god mat og sambatakter.

Apollo har følgende reise å tilby: To uker på Summerville Beach Resort, et hotell med fem soler i Porto Galinhas. Ligger rett på Muro Alto-stranden, men har flere egne svømmebasseng. Her er også jaccuzzi, tennisbane, minigolf og to restauranter og treninsgssenter. Med avreise 10. desember, koster ferien 10.948 kroner per person, dersom to bor sammen. Andre reisetidspunkt gir noen hundrelapper i prisøkning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer