Drømmeturer for handlegale

Et turoperatør i New York har spesialisert seg på å vise handleturister byens shoppingperler.

Publisert
Sist oppdatert

Shopping i New York er en drøm for handlegale. Men det kan også være et mareritt å finne frem til de gode butikkene. Skal du dykke ned i de virkelig spennende handlegatene på Manhattan og har det travelt, finnes det assistanse. Turoperatøren Shop Gotham i NYC har spesialisert seg på guidede shoppingturer for turister.

Spennende handlestrøk

Har du spesielle ønsker, sære behov? Turoperatøren lover at de kan skreddersy handleruter for både enkeltpersoner og grupper, men de har også ferdige turpakker til populære områder, turer som går til faste dager og tider.

Den mest etterspurte runden går i Soho og Nolita på nedre Manhattan. Dette er et trendy strøk med fasjonable merkebutikker vegg i vegg med små kuriøse designutsalg og pussige spesialforretninger.

"Sex and the City" har gjort skomerket Manolo Blahnik verdensberømt. På runden i Fifth og Madison Avenue får du med deg noen av verdens lekreste høye hæler blant annet fasjonabelt og dyrt.

Moteindustriens legendariske hjem på 7th Avenue er en annen tur. Her kan du få med deg merkevaresalg som får merkebevisste og pengebevisste til å gråte lykketårer. Her er også butikkene der de kjente motestylistene går sine runder for å finne sesongens beste kjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer