Drømmevær i ferien!

Nå kommer sommeren. Se hvor du kan nyte været.

Publisert
Sist oppdatert

Pakk bort regntøyet. Her blir det sol i ferien. Fellesferien ser ut til å starte med godvær for store deler av landet.

Fra midten av neste uke meldes det om stigende temperaturer og for det meste pent vær i Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag.

Her blir det varmest

Og ikke nok med at solen skal skinne. Værvarslene fra meteorologisk institutt lover temperaturer som skal nærme seg 30-tallet på Østlandsområdet og i Midt-Norge i slutten av neste uke, altså den første uken i juli.

Ikke så verst på Vestlandet heller. Bergenserne har lov til å håpe på 25-26 grader opp mot den første julihelgen. De som planlegger å rømme til Sørlandet eller sør-vest, bør imidlertid vente litt dersom 10-dagersvarslene slår til. Her blir det ned mot ti grader kaldere enn på Østlandet og i Midt-Norge.

I Nordland, Troms og Finnmark starter uken med mye fint vær, men her vil det dessverre melde seg mer varierende varianter med regnbyger og varierte temperaturer. Likevel: Om løftene om sol og 18 grader lørdag 5. juli slår til i Tromsø, er det lov å smile også nord for polarsirkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer